Over ons

Het verhaal ‘over ons’ begint in 2010. Om mijn eigen honden goed te kunnen onderhouden startte ik de opleiding hondentrimmen bij Syntra west in Veurne. Een hobby die al snel uitgroeide tot een passie. Na het voltooien van de opleiding besliste ik om in bijberoep een trimsalon te starten.
Ik opende in 2012 te Dudzele mijn eigen trimsalon met de naam Fienesse. (verwijzend naar mijn eerste poedel Fien) En daar bleef het niet bij. Ik streefde naar het correct toiletteren volgens de rasstandaard en een perfecte afwerking dus begon ik me bij te scholen. Ik volgde workshops. Schreef me in voor nationale en internationale  knipwedstrijden, en behaalde daarbij verschillende podiumplaatsen.
In 2016 werd ik gevraagd lid te worden van het Groomteam Belgium en Belgie te vertegenwoordigen op (internationale) knipwedstrijden.
2020 werd het jaar van de grote veranderingen. Ik verhuisde naar een nieuwe woning in Veldegem, waar ik ruimte had voor een groter trimsalon en veranderde ook de naam van het trimsalon in Wellness 4 Paws. Het knippen van Poedels en Bichon frisé zijn mijn grootste passie. Ik blijf les volgen en onder het kritische oog van (inter)nationale top trimmers specialiseer ik me verder in deze en andere kniprassen. Een top prioriteit in mijn salon is een correcte en vriendelijke omgang met de honden. Ik hou rekening met wat ze aankunnen en probeer stress tot een minimum te beperken. Daar het beroep van trimster zeer belastend is voor het lichaam blijf ik werken in bijberoep. Cockers en honden boven de 30 kg worden dan ook jammer genoeg niet meer aangenomen.

CONTACT

MIJN ROEDEL